Cameron Diaz paljasti: ”5 vinkkiä parempaan elämään”

Fitness Koti & Asuminen Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz muistetaan monien menestyksekkäiden elokuvien päärooleista. 45-vuotias nainen meni kaksi vuotta sitten naimisiin Good Charlotte -yhtyeen keulahahmon Benji Maddenin kanssa, ja on pitänyt sen jälkeen taukoa valkokankaalta.

Cameron Diaz on myös kirjoittanut The Longevity Book -nimisen kirjan, jossa käsitellään ikääntymistä. Kirjan esittelytilaisuuksissa Diaz on antanut naisille neuvoja ravinnon, kuntoilun sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin suhteen. Nyt Diaz paljasti viisi vinkkiä, joiden avulla ihmiset voivat elää pidempään ja paremmin.

1. Kiinnitä huomiota ravintoon

Syö paljon terveellisiä hedelmiä, marjoja ja kasviksia, jotka hehkuvat eri väreissä.

2. Kuntoile

Selvitä millaisesta liikunnasta pidät ja liiku.

3. Nuku

Ota uni vakavasti ja varmista, että saat sitä tarpeeksi. Makuuhuone kannattaa pitää siistinä ja puhtaana johdoista ja elektroniikasta, koska puhtaassa ja pelkistetyssä huoneessa aivot saavat kunnolla levätä.

4. Meditoi

Meditointi rauhoittaa mielen, lisää keskittymiskykyä ja selvittää ajatukset. Meditointi antaa myös lisää energiaa loppupäivän askareisiin.

5. Naura

Löydä huumoria kaikesta ja opi nauramaan itsellesi.