Järjetön someilmiö leviää – haastaa lapset katoamaan 48 tunniksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt paljon hauskoja haasteita, joihin ihmiset ottavat mielellään osaa. Uusi vaarallinen ja perheen traumatisoiva haaste yllyttää pieniä lapsia kuitenkin katoamaan kahden vuorokauden ajaksi vanhemmiltaan.

Unilad-sivuston mukaan sosiaalisessa mediassa ja etenkin Facebookissa on alkanut leviämään vaarallinen haaste. Haasteessa lapset yllyttävät toisiaan katoamaan kahden vuorokauden ajaksi. 48-hour -niminen haaste on saanut tiedettävästi ainakin Englannissa jo monia lapsia katoamaan.

Lapset eivät ole suostuneet antamaan kotiin palatessaan mitään syytä omalle katoamiselleen. Poliisi on kuitenkin myöhemmin saanut tietoonsa haasteen, joka lasten keskuudessa leviää. Alakouluikäisten lasten katoaminen on saanut monet vanhemmat ja lähisukulaiset huolestumaan ja pelkäämään kahden vuorokauden aikana jo pahinta, kunnes lapsi on omaehtoisesti saapunut takaisin kotiin.

UPDATE: Leah Taylor, 11, and Leah Smith, 12, have been found safe and well in Hull city centre. We'd like to thank…

Publié par Humberside Police sur mardi 17 octobre 2017