Koira ei halunnut lähteä kotiin – näyttävä mielenosoitus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat pikkulasten tavoin osoittaa mieltään sekä käytöksellään että äänellään jos niitä kielletään tekemästä jotakin. Tällä kerralla omapäinen siperianhusky päätti tehdä kaikkensa, että sitä ei olisi viety koirapuistosta pois.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira osoittaa mieltään omistajilleen. Hatchi-niminen siperianhusky on mennyt jalkakäytävälle kyljelleen makaamaan kun sitä on alettu taluttamaan koirapuistosta kotiin. Mies on kuvannut videolle huvittavan tilanteen, jossa koira on tehnyt omistajiensa elämästä mahdollisimman hankalaa.

Koira on saanut leikkiä koirapuistossa kahden tunnin ajan, mutta ilmeisesti sekään ei ole tämän koiran mielestä ollut tarpeeksi pitkä aika. Monilla hauskoilla videoilla on kuultu miten äänekkäästi siperianhuskyt osaavat omistajilleen kiukutella. Tämä lemmikki päätti kuitenkin protestoida hiljaa ja äänestää jaloillaan kotiin lähtemistä vastaan.