Tässä on Tommy Leen tyrmäävä tyttöystävä – lemmenlomailua ja kymppikerhoilua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mötley Crüen rumpali Tommy Lee on viettänyt aurinkoista lemmenlomaa tyttöystävänsä Brittany Furlanin kanssa Bahamalla. Furlan esitteli vartalonsa suloja myös Instagramissa, eikä ihme, että rokkikukko lämpeni naiselle vielä paluumatkalla lentokoneessa.

American Airlinesilla Miamista kotiinsa lentäneet Tommy Lee ja Brittany Furlan ovat liittyneet kymppikerhoon ykkösluokan vessassa. Kaksikko vietti 20 minuuttia vessassa, vaikka lento ei kestänyt kuin tunnin. Tommy Lee saapui takaisin istumapaikalleen minuutti ennen Brittany Furlania, Radar Online uutisoi.

Brittany Furlan on 30-vuotias komedienne ja nettijulkkis. Tommy Lee on puolestaan 54-vuotias rumpali, joka muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan näyttelijä Pamela Andersoniin.

My buttcrack has never seen such beautiful sights 📸- @mrtommyland

A post shared by brittanyfurlan (@brittanyfurlan) on

I haven't had any cell service for 3 days and it's been the best 3 days of my life

A post shared by brittanyfurlan (@brittanyfurlan) on