Uskotko korviasi? Tältä Pinkin laulaminen kuulostaa pää alaspäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räväkkä muusikko ja perheenäiti Pink palasi hetki sitten tauoltaan ja on nyt julkaissut uutta musiikkia. Nainen julkaisi ensin upean What About Us -nimisen kappaleen, jota seurasi leikkisämpi Revenge-niminen kappale, jossa vierailee myös räppäri Eminem.

Nyt Pink pääsi vierailemaan juontaja ja televisioisäntä James Cordenin The Late Late Show -keskusteluohjelman huippusuosittuun Carpool Karaoke -nimiseen osioon. Automatkan aikana laulaja ja juontaja lauloivat yhdessä useita Pinkin tunnettuja hittejä ja puhuivat hänen urastaan.

Pink kertoi juontajalle lapsuudestaan ja paljasti myös sen miten palavasti hän oli pikkutyttönä ihastunut Jon Bon Joviin. Laulaja kertoi myös kuulostavansa paremmalta silloin kun hän laulaa ollessaan pää alas päin. Tämän hän sai lopulta todistaa käytännössä joutuessaan laulamaan ylösalaisin.