Maailman suloisin hämähäkki on täällä taas – videot valtavia somehittejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Joshua Slicen luomasta animaatiohämähäkki Lucasista, joka halutaan pian valkokankaalle seikkailemaan. Sen lisäksi, että hämähäkki on äärimmäisen söpö, poistaa se hämähäkkikammoisten karmivia tuntemuksia lajia kohtaan. Lucasin tähdittämiä videoleikkeitä on ilmestynyt lisää Youtubeen.

Lucas the Spiderin ensimmäinen video ilmestyi Youtubeen kuukausi sitten, ja sitä on sen jälkeen katsottu kymmenen miljoonaa kertaa. Viimeisin ja kolmas video ilmestyi jouluaattona. Videolla nähdään, kuinka Lucas luistelee vessan lavuaarissa.

Araknofobiasta kärsivät ihmiset joutuvat äärimmäisen pelon valtaan hämähäkkejä kohdatessaan. Todellisuudessa hämähäkin ovat hyödyllisiä eläimiä, jotka voivat näyttää läheltä tarkasteltuna söpöiltä karvaturreilta. Mies palkkasi sukulaispoikansa ääninäyttelijäksi antamaan hämähäkin persoonallisuudelle loppusilauksen. Miten hämähäkki voikin olla noin suloinen?