Viranomaiset ihmeissään – mies syttyi yhtäkkiä palamaan ja kuoli

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläiset viranomaiset ovat pyytäneet yleisöltä apua erikoisessa tapauksessa, jossa 70-vuotias John Nolan oli syttynyt itsestään palamaan Lontoon kadulla kävellessään. Mies kuoli myöhemmin sairaalassa saamiinsa palovammoihin.

Poliisi tutkii syyskuussa Lontoossa tapahtunutta kuolemaa, jossa John Nolanin otaksutaan syttyneen palamaan itsestään. Ohikulkijat yrittivät sammuttaa miestä samalla, kun asiasta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen. Nolan toimitettiin paikalta pahoin palaneena sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin pian tapahtuman jälkeen, Independent-lehti uutisoi.

Ohikulkijat olivat nähneet miehen olleen liekeissä, mutta kukaan ei näytä tietävän syttymissyytä. Historiassa on tiettävästi tapauksia, joissa ihminen on syttynyt itsestään tuleen. Itsesytyntää on pidetty aiemmin paranormaalina ilmiönä, mutta nyt kyseessä olisi ensimmäinen virallisesti dokumentoitu tapaus, mikäli viranomaisten tietoon ei tule muuta syttymissyytä.