Pääsiäiskrääsä ilmestyi jo kauppoihin – loppiaista ei ole vielä edes vietetty!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulun juhlapyhät päättävä loppiainen osuu tänä vuonna lauantaipäivälle. Vuosittain juhlittava 6. tammikuuta on perinteisesti päivä, jolloin joulukoristeet siivotaan kodista pois. Ihmiset ovat pöyristyneet, sillä pääsiäisherkut ovat ilmestyneet kauppoihin jo ennen loppiaista.

Twitteriin on julkaistu lukuisia kuvia brittiläisistä kauppaketjuista, joiden hyllyillä on pääsiäismunia ja -leivonnaisia. Ihmiset eivät ole uskoa todeksi, että joulusta on hädin tuskin selvitty, kun markkinointiosastot ovat päättäneet aloittaa seuraavan kristillisen juhlapyhän vieton. Pääsiäistä juhlitaan tänä vuonna maalis-huhtikuun vaihteessa, ja pääsiäispäivä osuu aprillipäivän kohdalle.

– Nyt olemme lopettaneet Hänen syntymänsä juhlimisen, joten voimme aloittaa kuolinpäivän juhlimisen, Keith Woolseyn julkaisemassa twiitissä irvaillaan.