Matkustaja turhautui lennon myöhästymiseen – kiipesi hätäuloskäynnistä siivelle

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myöhässä olevassa lentokoneessa istuminen ei ole kenenkään mieleen. Harva tekisi tuskin silti samoin kuin eräs puolalaismies teki taannoin Ryanairin lentokoneessa. Lontoosta Espanjan Malagaan uutenavuotena lentänyt kone nousi ilmaan lähes tunnun myöhässä.

Lisäksi matkustajien täytyi odottaa Malagan lentokentällä toiset 30 minuuttia, ennen kuin he saivat nousta maihin. 57-vuotias Romuald Graczyk kyllästyi odotteluun ja astui ulos hätäuloskäynnistä koneen ollessa kentällä. Facebookissa levinneellä videolla nähdää, kuinka hän istui lentokoneen siivelle matkatavaroineen.

UPI-uutistoimiston mukaan muut matkustajat kertoivat Graczykin kärsineen astmasta ja pelänneen kohtausta, mikäli hän ei olisi saanut raitista ilmaa. Miestä ei pidätetty, mutta häntä saattaa odottaa tapauksesta lähes 45.000 euron sakkorangaistus.

 

https://www.facebook.com/cronachedellacampania/videos/1988120668105885/