Mike Tyson avaa jättimäisen kannabisfarmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kannabiksen viihdekäyttö sallittiin tämän vuoden alusta Kaliforniassa. Sen myötä myös lukuisat kannabisalan yrittäjät pääsevät toimimaan laillisesti niin kasvattamisen, jalostamisen kuin myynninkin merkeissä.

Entinen nyrkkeilijä Mike Tyson on avannut California Cityn erämaahan suurikokoisen Tyson Ranch -nimisen kannabistilan. Kasvia tullaan vilejelemään jopa 40 eekkerin, eli lähes 162 neliökilometrin kokoisella alueella.

Tyson tekee yhteistyötä Robert Hickmanin, Jay Strommenin ja California Cityn kaupunginjohtajan, Jennifer Woodin kanssa. The Blast -sivuston mukaan tilalla tulee viljelysalueiden lisäksi sijaitsemaan muun muassa syötäviä kannabistuotteita valmistava tehdas, kauppa, kannabiksen kasvattamista opettava koulu, majoitustilat ja amfiteatteri.