Nainen löysi hiiren liimaloukusta – pelasti sen julmalta kuolemalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinrakas nainen kuuli jääkapin takaa Airbnb-asunnossaan vaimeaa vinkumista. Nainen järkyttyi huomatessaan, että jääkaapin taakse oli kätketty julma liimaloukku, johon hiiri oli jäänyt kiinni. YouTube-videolla nähdään miten kaverukset päättävät pelastaa hiiren.

Ystävä kuvaa videolle naista, joka nappaa itkien loukun käteensä ja vie sen ulos terassille. Nainen kaataa loukkuun oliiviöljyä, jonka ajattelee voivan auttaa hiirtä irrottautumaan liimasta. Sen pikkuinen nokka on kuitenkin niin jumissa liimapinnassa, että nainen epäilee hiiren menehtyvän loukkuun.

Lopulta hiiri alkaa kuitenkin näyttämään elon merkkejä ja liikkumaan. Nainen auttaa hiirtä irrottautumaan, minkä jälkeen se pääsee lopulta vapaaksi ja näyttää voivan hyvin. Liimapintaiset loukut ovat hyvin julma tapa ottaa hiiriä kiinni, koska hiiret joutuvat kitumaan ja kuolemaan hitaasti nestehukkaan koska ne eivät pysty liikkumaan.