Pesukarhu iski viinakauppaan – aiheutti 250 dollarin tuhot!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsevan alkoholiliikkeen työntekijöiden järkytykseksi joku oli tunkeutunut yön aikana kauppaan ja aiheuttanut satojen dollareiden tuhot. Yllätys oli vielä suurempi tekijän paljastuessa valvontakameran videolta.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka yksinäinen pesukarhu on onnistunut murtautumaan viinakauppaan. Janoinen eläin lähtee kiipeilemään liikkeen hyllyä pitkin, tiputtaen samalla lukuisia pulloja. Daily Mail -lehden mukaan pesukarhu onnistui aiheuttamaan jopa 250 dollarin edestä vahinkoa.

Kiipeiltyään aikansa hyllyllä pesukarhu luikkii pois rikkinäisten pullojen luota. Koska pesukarhuilla on luonnostaan kasvoillaan tumma maski, voi tekijän kiinni saaminen olla valvontakameraan päätymisestä huolimatta hankalaa.