Supermalli julkaisi meikittömän kuvan – Georgia Fowler on luonnonkaunis

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias uusiseelantilainen mallikaunotar Georgia Fowler pääsi tänä vuonna mukaan Victoria’s Secret -muotinäytökseen. Malli panosti kaikkensa marraskuussa järjestettyyn näytökseen ja kertoi näkevänsä erityisen paljon vaivaa vartalonsa eteen ennen näytöstä.

Georgia Fowler onkin tällä hetkellä todella hyvässä kunnossa. Malli on saanut erityisesti kehuja myös hänen luonnonkauniista kasvoistaan, joista hän on napannut omalle Instagram-kanavalleen kuvan. Fowler julkaisi sängyssä otetun kuvan itsestään kun hän on juuri herännyt ja ilman meikkiä.

Malli näyttää todella levänneeltä ja pirteältä juuri herättyäänkin. Kaunotar on viettänyt talvilomapäiviään kotonaan Uudessa-Seelannissa. Fowler on julkaissut vierailultaan muun muassa upeita bikinikuvia, joissa hän nauttii vapaapäivästään rantahiekalla istuskellen.

9am somewhere

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

🤙🏽Happy at home

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on