Mies maistoi yli kaksi miljoonaa vuotta vanhaa vettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kautta aikojen ihmiset ovat panneet itsensä likoon tieteen ja taiteen nimissä. Nyt esittelyyn nousee video, jolla nähdään ikivanhaa vettä maistava mies. Vesi on säilynyt miljoonien vuosien ajan tuliperäisen kivilajin sisällä ilman veden luonnollista kiertokulkua.

Waterjet Channel on julkaissut Youtubessa videon, jolla nähdään yli kaksi miljoonaa vuotta vanha brasilialainen akaatti. Kivi on kätenyt sisäänsä vettä vuosien ajan. Mitchell-niminen mies on päättänyt maistaa vettä ja ottaa siitä testejä.

Tulosten perusteella kiven sisällä miljoonia vuosia ollut vesi ei ole steriiliä, mutta ei ilmeisen vaarallistakaan, koska Mitchell pysyi hengissä ainakin viikko maistamisen jälkeen. Videota on katsottu lähes 2,5 miljoonaa kertaa.