Nainen valmistaa ruokaa suullaan – söisitkö sinä?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaisia ruokavalioita löytyy nykyään joka junaan, aina raakaruokasta karppaamiseen ja paleoruokavaliosta veganismiin. Nyt verkossa on kuitenkin hämmästelty taatusti yhtä erikoisimmista tavoista valmistaa ateriansa.

Lontoolainen taiteilija Nathan Ceddia julkaisi videon, jossa hän valmistaa ruokaa suullaan. Ceddia tekee joulukalkkunan täytteen pureskelemalla ainesosia suussaan ja sylkemällä ne kulhoon. Suun kautta aterian täytteeksi kulkevat niin kasvikset, voi kuin raaka kananmunakin.

Video on herättänyt runsaasti hämmennystä verkossa, ja monet ovat kauhistelleet erikoista ruoanlaittotapaa epähygieniseksi. Jää kuitenkin epäselväksi onko kyseessä tarkoitus olla todellinen ruoanlaittovideo, taideperformanssi vai puhdasta huumoria.