Vessanpöntössä kutsumaton vieras – nainen ehti kuvata ikävän yllätyksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen reppureissaaja Jessica Espvall oli ollut ystävänsä kanssa kiertämässä Australiaa. Naiset olivat matkallaan pysähtyneet Queenslandissa Rockhamptonin lähellä huoltoasemalle pitämään lyhyen vessatauon.

Strömsundista matkalle lähtenyt Jessica oli mennyt huoltoasemalla vessaan ja toimittanut asiansa. Kun hän nousi ylös ja veti vessan hän huomasi, että vessanpöntössä oli piileskellyt valtavan kokoinen sammakko koko sen ajan kun nainen oli istunut siinä.

Videolla nähdään miten sammakko ilmestyy pöntön reunalta kun nainen vetää vessan. Sammakko on melkoinen näky pöntössä sen uskomattoman suuren koon ja mustan värityksen vuoksi. Australian luonnossa liikkuu niin paljon myrkyllisiä petoeläimiä, että naiset eivät varmasti olisi yllättyneet vaikka sammakkokin olisi ollut vaarallinen.