Taapero leikki nukkumaanmenoajan jälkeen – kiinni jääminen säikäytti pahanpäiväisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä lapset keksivät niin hauskoja leikkejä, että he eivät malttaisi mennä edes nukkumaan. Varsinkin esillä makuuhuoneessa olevat lelut voivat houkutella niin paljon, että leikkejä jatketaan myös vanhemmilta salaa vielä senkin jälkeen kun lasten tulisi jo olla nukkumassa.

Nyt Chrissy Bobic on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa hän saa kiinni pienen taaperonsa leikkimisestä nukkumaanmenoajan jälkeen. Nainen on huomannut, että lapsen huoneessa on valot päällä, minkä vuoksi hän on ilmeisesti halunnut mennä tarkastamaan tilanteen.

Kun äiti saapuu huoneeseen, hän huomaa lapsensa yhä leikkivän. Pikkuinen ihailee lelujaan ja juttelee niille eikä huomaa ovella seisovaa äitiään. Kun lapsi viimein huomaa äidin hän säikähtää pahanpäiväisesti ja alkaa huutamaan aivan kuin olisi nähnyt kummituksen ovella.