Hurjapää hyppäsi kuilun yli – älä kokeile perässä

Fitness Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parkour on liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti maastossa ja kaupungilla ympäristön esteitä ja rakennuksia hyödyntämällä niin, että liike olisi mahdollisimman nopeaa ja katkeamatonta. Laji on vaikea ja sen taitaminen vaatii hyvää kuntoa, uskallusta ja paljon harjoittelua.

Nyt YouTube-videolla nähdään nuoren miehen toteuttama parkour-temppu, joka vaatii todella paljon rohkeutta ja ponnistusvoimaa. Mies ottaa kaukaa juoksuvauhtia ja yrittää ystäviensä kannustamana hypätä syvän porraskuilun yli toiselle puolelle.

Temppu on vaatinut paljon uskallusta, koska tätä hyppyä ei ole voinut etukäteen harjoitella tässä paikassa eikä tempulla ole varaa mennä pieleen. Hyppy näyttää todella pelottavalta, mutta onnistuttuaan mies saa kunnon aplodit ystäviltään hypätessään hienojen volttien kera kuilun toiselle puolelle.