Rachel McCord bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut AnnaLynne McCord on tähdittänyt urallaan monia televisiosarjoja ja elokuvia sekä poseerannut runsaasti viihdelehtien sivuilla. Viime aikoina hänet on jättänyt varjoonsa pikkusisko Rachel McCord, joka on ollut otsikoissa siskoaan enemmän.

Rachel McCord kuvattiin nyt nauttimassa poikaystävänsä kanssa pilvisestä säästä Malibun rannalla Los Anglesin liepeillä. Huono keli ei näyttänyt häiritsevän, sillä Rachel oli pukeutunut mustiin bikineihin ja pari nautiskeli pullollisen italialaista Proseccoa.

Rachel McCordista on tulossa isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, ja viime aikojen paparazzikuvien ja muiden julkisten suoritusten perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet.

Splash
Splash
Splash
Splash