Ryan Reynolds kiteytti muiden mietteet Kardashianeista – yksi twiitti riitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

41-vuotias näyttelijä ja perheenisä Ryan Reynolds on tunnettu hauskasta huumorintajustaan, joka näkyy myös miehen sosiaalisen median kanavissa hyvin selvästi. Mies on trollannut hauskoilla kuvilla esimerkiksi vaimoaan ja nyt hän päätti kommentoida Kardashianin suvun naisia.

Kardashianeilla on miljoonia faneja, joista useimmat joutuvat tälläkin hetkellä miettimään epätietoisina, että onko Kylie Jenner raskaana vai ei. Kysymys askarruttaa ilmeisesti myös Hollywood-tähti Ryan Reynoldsia, joka vaatii vastauksia Twitter-kanavallaan.

Mies kirjoitti Twitter-kanavallaan: ”Voisiko joku viimein saattaa minun ja pappini väittelyn päätökseensä? Ketkä Kardashianin sisaruksista ovat raskaana?”. Yksi fani epäili kaikkien perheenjäsenten olevan raskaana aina miehiä myöten.