Salma Hayek huippunäyttävässä mekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meksikolaissyntyinen näyttelijä Salma Hayek on tehnyt pitkän linjan uran Hollywoodissa, eikä hän ole näyttänyt hidastamisen merkkejä. Muun muassa Everly-toimintaelokuvassa ja viime vuonna julkaistussa Beatriz at Dinner -elokuvassa esiintynyt tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään.

Nyt 51-vuotias kaunotar nähtiin edustamassa elokuvafestivaaleilla. Salma Hayek loisti Palm Springs International Film Festival -tapahtumassa ollessaan valokuvausseinän edessä kuvattavana. Nainen otti punaisen maton täysin haltuunsa esitellessään upeaa Guccin iltapukuaan.

Salma Hayekin yllä nähtiin vihreä Guccin iltapuku, jota vaaleanpunaiset olkaimet ja vyötäröllä oleva vaaleanpunainen rusetti koristivat. Iltapuvussa oli runsas vekkihamemallinen helma, jota näyttelijätär esitteli vauhdikkailla liikkeillä pitäessään käsillään helman alaosasta kiinni.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News