Jennifer Lawrencen erikoinen tyyli: ”Lähetin meikkitiimini kotiin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valkokankaalta tutuksi tulleet Emma Stone ja Jennifer Lawrence ovat ystävystyneet, koska heillä oli sama vainoaja. Näyttelijättäret jakoivat tietoaan vainoajasta ja tekstailivat toisilleen vuoden ajan keskenään ennen kuin he viimein tapasivat kasvotusten.

Nyt naiset ovat erottamaton parivaljakko. Emma Stone on kuvannut Jennifer Lawrencesta hauskan videon, jossa Lawrencen silmämeikki näyttää olevan vain puoliksi tehty. Lawrence selittää kameralle oman ulkonäkönsä syyn, joka johtuu lähinnä siitä, että Emma Stone oli muuttanut heidän iltasuunnitelmiaan yllättäen.

Emma Stone oli kertonut aiemmin Lawrencelle haluavansa mennä hänen kanssaan Golden Globes -gaalan jatkoille. Lawrence oli varannut heille kyyditykset ja alkanut valmistautumaan iltaa varten oman hius- ja meikkitiiminsä kanssa.

Jennifer Lawrence oli lähes valmis kun Emma Stone olikin ilmoittanut, että hän haluaakin viettää ystävänsä kanssa vain koti-iltaa. Näin ollen Lawrence lähetti tyylitiiminsä kotiin ja jatkoi iltaa kotonaan yhdessä Stonen kanssa kasvot puoliksi meikattuina.

Publié par Jennifer Lawrence sur lundi 8 Janvier 2018