Kris Jenner ei ryhtynytkään blondiksi – tytär paljasti peruukiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheensä managerina työskentelevä isoäiti Kris Jenner on 62-vuotias. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan aiemmin kuvan hänen uudesta ulkonäöstään. Tyttärensä Kim Kardashianin tavoin myös Kris Jenner oli päättänyt värjätä hiuksensa vaaleiksi.

Kris Jenner sai paljon kehuja platinanvaaleiden hiustensa ansiosta, mutta ne eivät olleet kuitenkaan aidot. Nyt raskaana oleva Khloe Kardashian paljasti extratv:n haastattelussa, että Kris loihti vaalean tyylinsä peruukin avulla eikä sitoutunut väriin pidemmäksi aikaa.

Nainen oli näyttänyt vaaleissa hiuksissaan niin upealta, että Khloe oli yrittänyt saada äitiään värjäämään hiuksensa pysyvästi vaaleiksi. Kris Jenner ei kuitenkaan halunnut vaalentavien väriaineiden koskea hänen hiuksiansa, koska hän pelkäsi käsittelyn vaurioittavan hiuksia liikaa.