Teinipoika yritti raiskata hevosen – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa seksi eläimen kanssa ei ole nykyisin laitonta, sillä sitä ollaan kieltämässä vasta uuden eläinsuojelulain myötä. Monissa muissa maissa eläinseksi on kielletty jo vuosikymmeniä sitten.

Nyt Yhdysvalloissa 18-vuotias teinipoika Daniel Bennett on jäänyt kiinni murtauduttuaan hevostalliin Alabaman Mobile Countyn alueella. Hän oli mukanaan tuomia työkaluja käyttäen onnistunut murtautumaan hevostalliin sisälle, ja sattumalta paikalle tullut isäntä löysi teinipojan puuhastelemassa 20-vuotiaan Polly-hevosen kanssa.

Poika yritti harrastaa hevostallissa seksiä itseään kaksi vuotta vanhemman hevosen kanssa. Hän jäi kuitenkin rysän päältä kiinni, ja paikalle hälytetyt poliisit veivät teinipojan putkaan. Nyt poikaa odottavat syytteet murrosta, murtovälineiden hallussapidosta sekä seksuaalisesta ahdistelusta.