Vesa-Matti Loiri julkaisi karmaisevan kuvan – toinen silmä kuin irronnut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tammikuun alussa 73 vuotta täyttänyt Vesa-Matti Loiri työskentelee edelleen aktiivisesti esiintyvänä artistina. Koko kansan rakastama taiteilija julkaisi Facebookissa kuvan, joka sai ihmiset kauhistelemaan. Onneksi kyseessä on elokuvamaskeeraus.

Vesa-Matti Loirin julkaisemassa kuvassa on taitava maskeeraus, joka saa miehen kasvot näyttämään tuhoutuneilta. Loirin toinen silmä on maskeerattu rajun näköisesti. Miehellä on päässään kellastunut tonttulakki.

Loiri on lisännyt kuvaan hashtagin #leffahommaa, eli toisin sanoen kyseessä on meneillään olevaan elokuvaprojektiin liittyvä tilanne. Mies on esiintynyt viimeksi valkokankaalla vuonna 2015 ilmestyneessä Elämältä kaiken sain -elokuvassa. Uudesta projektista ei ole paljastettu tietoja julkisuuteen.

Hyvää joulun jälkeistä. #leffahommaa

Publié par Vesa-Matti Loiri sur mercredi 10 Janvier 2018