Jymy-yllätys myymälävarkaan housuista – poliisikin ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myymälävarkaat keksivät tunnetusti toinen toistaan erikoisempia tapoja saada varastettua kaupoista tuotteita. Verkossakin levinneet videot ovat osoittaneet, että esimerkiksi naisten hameen alle mahtuu jopa taulutelevisioita. Nyt ihmettelyn kohteena on kuitenkin eräs mies.

26-vuotias Maeli Alvarez-Aguilar jäi kiinni myymälävarkaudesta hänen poistuttuaan Floridan Indiatownissa sijaitsevasta kaupasta. Hänet pysäytettiin ja päätettiin tarkastaa, sillä kaupan henkilökunta epäili miehen työntäneen housuihinsa jotain mitä hän ei kassalla maksanut.

Yllätys oli kuitenkin melkoinen, kun miehen housuista löytyi peräti yhdeksän palaa paistettua kanaa, kaksi pakettia hampurilaisia ja lisäksi vielä perunamuusia. Poliisin mukaan alkoholille haissut ja selvästi päihtynyt mies pidätettiin ja hän saa syytteen myymälävarkaudesta.