Strippiklubin vetonaula – robottistripparit tankotanssijoina!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koneiden uhkaamat työpaikat ovat puhututtaneet ihmisiä jo vuosien ajan, ja pian vaarassa saattavat olla jo stripparit. Las Vegasissa sijaitsevan klubin tuoreena vetonaulana toimivat nimittäin robottitanssijat.

Taiteilija Giles Walkerin suunnittelemat robottistripparit esiintyvät Las Vegasin Sapphire Gentlemen’s Club -strippiklubin lavalla. Niiden toivotaan toimivan vetonaulana kaupungissa järjestettävän Consumer Electronics Show -tapahtuman vieraille.

– Kipinät lentelevät robokaksosten sheikatessa laitteistoaan samalla kun yleisö ihmettelee, ovatko niiden tupla-D:t oikeat vai Silicon Valleyssa valmistetut, klubi mainosti robottistrippareitaan.

R2DD ja Triple CPU -nimisiä robottistrippareita ei ole suunniteltu näyttämään todellisilta ihmisiltä. Ihmismäisesta muodoistaan huolimatta niiden koneosat ovat esillä, ja robottien päiden virkaa toimittavat valvontakamerat.

 

Publié par Sapphire Las Vegas sur lundi 8 Janvier 2018