Jennifer Aniston ei käytä sosiaalista mediaa – ei halua some-elämää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frendit-televisiosarjan suosikkinäyttelijä Jennifer Aniston välttelee sosiaalista mediaa tarkoituksella. Hän haluaa pitää mielenterveytensä kunnossa ilman, että tulisi riippuvaiseksi yhteisöpalveluista tai sovelluksista.

– Kaikki kovaa työtä vaativat ammatit vievät runsaasti aikaa. Olitpa sitten suuryrityksen johtaja, kotiäiti tai näyttelijä, tulee ihmisen löytää tasapainoa ja aikaa lepäämiseen. Kun meillä on niin paljon erilaisia ruutuja, kuten televisioita, tietokoneita ja puhelimia, olen huolissani niiden syövän aikaa liikaa ihmisiltä. Siinä vaiheessa on hankala enää keskittyä omaan hyvinvointiin, Aniston kertoo Voguen haastattelussa.

Hänen mukaansa ihmiset menettävät paljon asioita keskittyessään liikaa puhelimien tuijottamiseen. Anistonin mukaan on surullista, että ihmiset ovat luoneet itselleen ansan, jossa haetaan hyväksyntää netissä olevan materiaalin, kuten kuvien, avulla. Jennifer Aniston nauttii vapaa-ajastaan ottamalla rennosti miehensä Justin Therouxin kanssa. Pariskunta ulkoilee, viettää aikaa uima-altaalla ja tekee ruokaa.