Kimberley Garnerin vartalo ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista.

Nyt Kimberley Garner kuvattiin Barbadoksella, jossa hän on viettänyt lomaansa joulusta saakka. Kuvankaunis miljoonien miesten päiväuni keikisteli rannalla tummanpunaisissa bikineissä, jotka korostivat hänen upeaa vartaloaan. Varsinkin bikinipeppu pääsi tällä kertaa oikeuksiinsa.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash