Britney Spears rannalla bikineissä – todellinen rantakissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on esiintynyt Piece of Me -konserttinsa tiimoilta lukuisia kertoja Yhdysvaltojen lisäksi myös muun muassa Israelissa, Filippiineillä ja Japanissa. Äskettäin kiertue päättyi Las Vegasiin ja saman tien paparazzit ikuistivat hänellä uuden sormuksen, jota veikataan kihlasormukseksi.

Nyt Britney Spears on ehtinyt jo lomailemaan pitkän työrupeamansa päätteeksi Havaijille, jossa hänet kuvattiin nauttimassa rantaelämästä bikineissä poikaystävänsä – ja mahdollisen kihlattunsa – Sam Asghariin kanssa. Paparazzit ikuistivat samalla myös kohutun sormuksen.

36-vuotias poptähti Britney Spears on seurustellut poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa noin vuoden ajan. Pariskunta on näyttänyt todella onnelliselta yhdessä ja he ovat viettäneet aikaansa hyvin tiiviisti yhdessä, minkä vuoksi moni epäileekin timanttisormuksen perusteella, että Asghari on kosinut Britney Spearsia.

Splash
Splash
Splash
Splash