Kim Kardashianin assistentti sai potkut – elää nyt luksuselämää matkustellen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin assistenttina viiden vuoden ajan toiminut Stephanie Shepherd sai potkut viime vuoden lopulla. Naisen uusi ammatti on kuitenkin entistäkin loisteliaampi, sillä hän pääsee matkustelemaan ympäri maailmaa ja julkaisemaan maksusta kuvia Instagramiin.

Kim Kardashianin oikeana kätenä vuosien ajan työskennellyt Stephanie Shepherd on luvannut pitää itsestään parempaa huolta tänä vuonna. Instagram-kuvien perusteella nainen on ainakin onnistunut tekemään elämästään nautinnollista, sillä hän poseeraa kadehdittavan upeissa matkakohteissa ja tilanteissa. RadarOnlinen mukaan hän tekee yhteistyötä Revolve-vaateverkkokaupan kanssa.

Revolven ideana on hyödyntää tunnettuja sosiaalisen median vaikuttajia kampanjoinnissaan. He lennättävät yhteisövaikuttajia maailman luksuskohteisiin Instagram-kuvien ottamista varten. Yhtiön leivissä työskentelevät myös Rocky Barnes ja Julie Sariana. Kim Kardashian tukee entisen assistenttinsa työtä tykkäämällä Shepherdin julkaisemista kuvista.

@itsnbd @revolve | #revolvearoundtheworld

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

01.01.18

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

<insert quote about life and riding a bike>

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on