Kissat rakastavat luonto-ohjelmia kissapedoista – näin kävi television edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BBC:n tuorein luontodokumenttisarja, Big Cats, kiehtoo muitakin kuin vain ihmisiä. Luonnon kissapedoista kertova sarja on villinnyt myös kotien pienikokoisemmat tiikerit.

Monien brittiläisten televisionkatsojien huvitukseksi televisiossa näkyneet isot kissat saivat myös kotikissat teleivision äärelle. Twitter-käyttäjät alkoivatkin jakaa kuvia lemmikeistään, jotka tapittivat televisioruutua silmät tarkkana.

Erilaiset luonto- ja eläinohjelmat ovat tunnetusti muutenkin kissojen ja koirien mieleen. Uutisoimme taannoin samankaltaisesta ilmiöstä, jota monet koiranomistajat todistivat Yhdysvalloissa. Tuolloin televisiossa esitetty National Dog Show -koiranäyttely sai lukuisat koirat televisioiden ääreen.