Näin tyylikkäästi supertähdet saapuivat juhliin – hissivideot julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuva-alan Golden Globe Awards -palkintogaala järjestettiin tänä vuonna 75. kertaa. Gaalassa nähtiin koko Hollywoodin kerma, jotka paria naista lukuunottamatta olivat pukeutuneet kokomustaan tukeakseen tasa-arvoa ajavaa Times Up -liikettä. Musta pukeutuminen näkyi myös gaalan jatkoilla.

InStyle Magazine järjesti tänä vuonna palkintogaalan jatkot, jonne moni tähti saapui hieman rennommassa iltapuvussa kuin itse gaalaan. Musta väri näkyi silti edelleen naisten asuissa, ja jokainen loistikin mekoissaan toinen toistaan upeammin.

Tänä vuonna InStyle Magazine kuvasi suurimmasta osasta vieraista hauskan videon, jossa tähdet saapuvat juhliin hissillä. Videoiden perusteella jatkoilla nähtiin muun muassa Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski ja ystävykset Nina Dobrev ja Julianne Hough, jotka päättivät vaihtaa hississä asuja keskenään.

🔥 @emrata 🔥 #InStyleGlobes #GoldenGlobes 🎥: @thefacinator

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on