Ruby Rose avoimena somessa – paljasti ihastustensa nimet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen naistähti Ruby Rose nousi muutama vuosi sitten raketin tavoin julkkistähdeksi kun hänet nähtiin Orange Is The New Black -televisiosarjassa. Sen jälkeen sekä naisten että miesten mieleen oleva näyttelijätär on esiintynyt myös xXx: Return Of Xander Cage -elokuvassa.

Nyt 31-vuotias kaunotar nähdään SELF Magazine -kanavan kuvaamalla videolla, jossa hän pääsee vastaamaan fanien lähettämiin kysymyksiin. Fanit ovat saaneet tiedustella naiselta mitä tahansa maan ja taivaan väliltä ja lähettää kysymykset Twitterin avulla näyttelijälle.

Ruby Rose kertoi rakastavansa DJ:nä toimimista siksi, että hän pääsee matkustelemaan ympäri maailmaa. Huono puoli ammatissa on kuitenkin juuri se, että matkustelun vuoksi hän joutuu ikävöimään perhettään ja koiriaan. Ruby Rose paljasti videolla myös julkkisihastuksensa, jotka ovat siskokset Bella ja Gigi Hadid.