Suomalaista Game of Thrones -hotellia ylistetään maailmalla: ”Mielettömän upea!”

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa valtavan suosion saanut Game of Thrones näkyy parhaillaan myös Suomessa, sillä sen teemaa on lainattu Lapland Hotelsin SnowVillagen lumikoristeluihin poikkeuksellisen upealla tavalla. Teemahotelli on noteerattu nyt näyttävästi myös muualla maailmassa.

Kuva: Tuomas Kurtakko, Lapland Hotels SnowVillage
Kuva: Tuomas Kurtakko, Lapland Hotels SnowVillage

SnowVillage ja sen lumisviitit on nimittäin koristeltu Game of Thrones -lumiveistoksilla, jotka ovat saaneet hittisarjan miljoonat fanit huokaamaan ihastuksesta. Nyt myös CNN-uutiskanava on kehunut vuolaasti suomalaishotellia ja kertoo myös siellä järjestettävistä lukuisista häätilaisuuksista.

Yöpyminen SnowVillagen lumisviiteissä maksaa kahden hengen huoneessa 294 euroa ja viiden hengen huoneessa 450 euroa. Nukkuminen tapahtuu makuupusseissa, ja lumisviittien läheisyydessä on wc- ja suihkutilat. Herätys hoidetaan tarjoamalla kuumaa mehua, ja vierailusta saa muistoksi diplomin. Hinta sisältää aamiaisen ja pääsyn SnowVillageen.