Supermalli kuorsasi kesken meikkauksen – tällaista videota muut eivät uskalla julkaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

24-vuotias supermalli Cara Delevingne on saavuttanut muutaman viime vuoden aikana statuksen maailman menestyneimpien mallien kärkikaartissa. Mallikaunotar on kuitenkin edelleen yhtä poikamainen kuin aiemminkin, eikä hän juuri hienostele edes sosiaalisessa mediassa.

Nyt Cara on julkaissut Instagramissa hauskan videon, jollaista valtaosa malleista ei koskaan voisi kuvitella julkaisevansa missään. Delevingne on nimittäin mennyt meikattavaksi niin väsyneenä, että hän on nukahtanut kesken meikkauksen.

Koska sekä malli että meikkaaja olivat ammattilaisia, sai Cara ottaa päiväunet kaikessa rauhassa, kunnes hän ryhtyi kuorsaamaan. Silloin kännykkäkamera kaivettiin nopeasti esiin, että supermallin suoritus saadaan ikuistettua jälkipolville.