Kaksikko kuvasi bänditreeninsä – koirat innostuivat musiikista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikki vaikuttaa ihmisiin monilla tavoilla. Se saa ihmiset usein liikkumaan, minkä lisäksi se auttaa tunnetasolla ihmisiä käsittelemään suruaan, vihaansa tai onnea. Tällä kerralla musiikki sai myös koirat tuntemaan erityisen vahvoja tunteita.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies ja nainen harjoittelevat erästä kappaletta. Parivaljakko on kuvannut treenit videolle heidän muita bändin jäseniään varten, koska kaikki eivät olleet päässeet harjoituksiin paikalle. Videolle tallentui musiikin lisäksi myös melko yllättävä tilanne, kun koirat alkoivat parittelemaan.

Mies ja nainen ehtivät laulamaan ja soittamaan kaunista kappaletta reilun minuutin verran, kun kaksikon välissä makoillut koira päätti nousta ylös. Ilmeisesti musiikki oli saanut koirassa romanttisia tunteita aikaiseksi, koska koira nousi suoraan toisen koiran päälle parittelemaan.