Näyttävä isku Donald Trumpin hotellilla: ”Tämä on Shithole”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump suututti äskettäin lukemattomien maiden asukkaat, kun hän nimitti niitä ”shithole”-maiksi, eli vapaasti suomennettuna persereikämaiksi. Lausunto aiheutti heti someraivoa ja nyt sen seuraukset näkyvät myös Trumpin omassa hotellissa.

Joku sai ajatuksen heijastaa Trump International -hotellin sisäänkäynnin yläpuolella olevaan seinään videotykillä viestejä, jotka eivät olleet hotellille kovin mairittelevia. Ulkopaikkakuntalaisille suunnatuissa viesteissä turistit kutsuttiin hotelliin, joka ”ei ole normaali paikka”, vaan ”persereikä”. Viimeksi mainittu luki suurin kirjaimin, eikä se voinut jäädä huomaamatta. Lisäksi eräs teksteistä oli ”Maksa lahjukset Trumpille tässä”.

Tiedossa ei ole kuinka pitkään hotellin seinälle näitä tekstejä heijastettiin ja tuliko tempauksesta mahdollisesti jonkinlaisia seurauksia. Sosiaalisessa mediassa ne on kuitenkin katsottu jo miljoonia kertoja.