Sharon Stone seksuaalisesta häirinnästä: ”Olen nähnyt sen kaiken”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viihdemaailma on rypenyt viime vuodesta saakka seksiskandaalien kourissa. Suuri joukko julkkiksia on ryhtynyt puolustamaan naisten oikeuksia kertoen kokemuksiaan Hollywoodin seksuaalisesta häirinnästä tai hyväksikäytöstä. Tänä vuonna #MeToo ja #TimesUp -kampanjat näkyivät myös Golden Globe -palkintogaalan punaisella matolla kun naiset pukeutuivat mustaan.

Maaliskuussa 60 vuotta täyttävä näyttelijätär Sharon Stone on ollut elokuva-alalla jo noin 40 vuotta. Sharon Stone tunnetaan monista seksiä tihkuvista rooleistaan, joista kuuluisin on Basic Instinct -elokuvien päähenkilö Catherine Tramell. Myös Stone on kertonut kokeneensa alalla seksuaalista hyväksikäyttöä.

Sharon Stone purskahti kovaan nauruun CBS Sunday Morning -ohjelman juontajan kysyessä häneltä onko hän kokenut koskaan alalla seksuaalista häirintää. Lopulta nainen vastasi: ”Olen ollut alalla 40 vuotta. Voitko kuvitella millainen elokuva-ala silloin oli? Tulin tämän näköisenä yksin pienestä Pennsylvaniasta eikä minulla ollut ketään suojelemassa minua. Olen nähnyt sen kaiken”.