Valokuvaajan karmaisevat perhekuvat leviävät verkossa: ”Tämä ei ole vitsi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laadukkaiden kännykkäkameroiden yleistyttyä jokainen voi nykyisin ikuistaa upeita kuvia, mutta yhä edelleen esimerkiksi perheen tärkeimmät poseeraukset kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Tosin poikkeus vahvistaa säännön, ja sellainen on nyt saatu Zargingin perheen valokuvista.

Dave Zaring halusi saada ikuistettua nelihenkisen perheensä ammattikuvaajan toimesta laadukkaiksi kuviksi. Tulos oli kuitenkin järkytys, sillä perhe ei ollut uskoa silmiään kuvaajan toimitettua heille valmiiksi käsitellyt perhekuvat.

– Tämä ei ole vitsi. Palkkasimme valokuvaajan, joka väitti olevansa ammattilainen. Hän veloitti jopa 250 dollaria perhekuvista. Katso tästä valokuvat, jotka hän toimitti meille. Hän kertoi varjojen olleen todella pahoja aurinkoisena, selkeänä ja kauniina päivää. Lisäksi hän kertoi, ettei kukaan ollut opettanut hänelle kuvankäsittelyä, Dave Zaring kirjoitti Facebookissa.

Zaring totesi, ettei ole vuosiin nauranut yhtä paljon kuin nähdessään perheensä kuvat. Kuvaaja oli nimittäin poistanut kuvankäsittelyllä jokaisen ihmisen kasvot ja vaihtanut tilalle muodotonta mössöä. Hän korosti, että kyseessä ei ole vitsi.