Villi huhu leviää verkossa: ”Kylie Jenner synnytti jo viime viikolla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin seurapiiritapahtumissa sukkuloinut Sophie Julia -nimellä tunnettu nainen on kertonut saaneensa tietoonsa Kylie Jennerin synnyttäneen lapsensa viime viikon perjantaina. Naisen twiitti käynnisti valtaisan huhumyllyn, joka ei ole laantunut vieläkään.

Todellisuudessa Kylie Jennerin raskautta – saati synnytystä – ei ole vahvistettu virallisesti. Aiemmin on spekuloitu, että Kris Jenner tulee hyödyntämään nuorimman tyttärensä raskauden taloudellisesti ja tarkasti.

On arveltu, että kosmetiikkayrittäjä Kylie Jennerin ja hänen räppäripoikaystävänsä Travis Scottin yhteisen lapsen saapuminen maailmaa olisi lottovoitto Kylien nimeä kantavalle realityohjelmalle. Siksi siitä ei ole tiedotettu virallisesti etukäteen, vaan asia paljastetaan ohjelman jaksossa.

Twitter

Tosiasia kuitenkin on, että Kylie Jenner ei ole esiintynyt julkisuudessa kuukausiin. Useat viihdelehdet ovat saaneet naisen lähipiiriltä lausuntoja, jonka mukaan Kylie olisi masentunut ja sortunut ylensyömiseen raskausaikana.

Nyt Sophia Julia -niminen nainen on kertonut saaneensa viime viikon perjantaina tekstiviestin, jossa Kylien kerrotaan olevan synnytyslaitoksella. Hän twiittasi tietonsa julkisesti, mutta myönsi, että ei tiedä itsekään tekstiviestin paikkansapitävyyttä.