Bella Thorne riisui kuvauksissa – esitteli 50-luvun pitsiunelmia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Bella Thorne esittelee ahkerasti paljasta pintaa omalla Instagram-kanavallaan hänen lähes 17 miljoonalle seuraajalleen. Tuoreimmassa kuvassaan nainen poseeraa 50-lukua henkivissä alusvaatteissa retron kukkatapetin vieressä ja kertoo kuvatekstissä pitävänsä erityisesti näistä alusvaatekuvauksista.

1950-luvulla alusvaatteissa korostettiin tiimalasimaisia kurveja. Etenkin amerikkalaiset Hollywood-tähdet alkoivat suosimaan liioittelevia ja teräväkärkisiä muotoja liiveissä, jotka oli nostettu niin ylös kuin mahdollista. Myös Bella Thornen yllä nähdään kuvissa juuri tällaista muotoa olevat liviit, joiden malli antaa povelle kartiomaisen muodon.

Look at that silly little smile. You could say I like set;)

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Goodmorning it's a beautiful day out😍 #merrychristmas !!!!

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

It's a vintage Christmas 🐥

A post shared by BELLA (@bellathorne) on