Erikoinen kohtaaminen valvontakamerassa – pöllö ja kettu ottivat toisistaan mittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ketut saalistavat öisin ja jahtaavat lähinnä jyrsijöitä, jäniksiä ja kanalintuja. Nyt videolle tallentui Kanadassa Cobourgin kadulla melko harvinainen kohtaaminen, jossa kettu ja pöllö näyttivät mittailevan toisiaan.

Katua kuvannut valvontakamera tallensi yöllä erikoisen tilanteen, jossa kettu ja pöllö tekivät hieman läheisempää tuttavuutta toistensa kanssa. Aluksi pöllö näytti hyökkäävän ketun päälle, minkä jälkeen se laskeutui kadulle seisomaan aivan ketun lähelle.

Kettu meni tietenkin heti pöllön luokse katsomaan, kuka sen päälle yritti hyökätä. Jostain syystä pöllö ei pelkää kettua lainkaan vaan se istuskelee tyynen rauhallisesti kadulla ja seuraa sitä kiertävää kettua, joka näyttää pohtivan olisiko pöllöstä sen saaliiksi vai ei.