Ihmiset paljastivat karuimmat ensitreffikokemuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffelillä käyminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen ei aina ole helppoa. Sitä oikeaa etsittäessä monet joutuvat läpikäymään ensin useita huonoja treffejä ja pettymään. Nyt juontaja Jimmy Fallon päätti lukea keskusteluohjelmassaan ihmisten karuimpia kokemuksia ensitreffeiltä.

Jimmy Fallon etsi Twitteristä ihmisten huonoimmat ja karuimmat kokemukset ensitreffeistä aihetunnisteella #WorstFirstDate, ja luki niistä muutamia ohjelmassaan. Noloja tilanteita aiheuttivat muun muassa kiusalliset väärinkäsitykset ja ihmisten hermostuksissaan tehdyt paljastukset.

Epäonnistuneet treffit saattavat saada hetkellisesti mielen matalaksi, minkä lisäksi niiden on myös huomattu hyökkäävän ihmisen immuunijärjestelmän kimppuun ja aiheuttavan masennuksen kaltaisia oireita. Huonojen treffien aiheuttama alakuloisuus ja pettyminen on niin stressaavaa, että se aiheuttaa ihmisellä masennusta, saa ihmiset ahmimaan ruokaa ja saa myös ihmisten ihon kukkimaan.