Kendall Jenner ei ole valmis äitipuoleksi – eroaa uudesta poikaystävästään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malliuraa luova Kendall Jenner aloitti muutama kuukausi sitten seurustelun Los Angeles Clippersin pelaaja Blake Griffinin kanssa. 22-vuotias Kendall Jenner ja 28-vuotias Blake Griffin joutuivat panemaan suhteen jäähylle, kun nuori nainen alkoi vieroksumaan koripallopelaajan pieniä lapsia.

Kendall Jennerin ei alkuperäisen suunnitelman mukaan olisi tarvinnut osallistua Blake Griffinin lasten elämään juuri ollenkaan, sillä Griffinin ex-kumppani Brynn Cameron sai lasten huoltajuuden kokonaan. Luonnollisesti koripallotähti haluaa kuitenkin olla osa jälkikasvunsa elämää ja haki yhteishuoltajuutta oikeusteitse. Tämän jälkeen Kendallin ja Blaken suhteen luonne muuttui.

Valitettavasti Kendall Jenner haluaa elämässään kaikkea muuta kuin kasvattaa lapsia. Hänelle kaiketi riittää sisarustensa lisääntyminen, eikä nainen koe olevansa valmis äitipuolen rooliin. Lapset muuttavat parisuhteen laatua merkittävästi ja RadarOnline kertoo kaksikon ajautuvan sen takia erilleen. Lapset ovat 1- ja 4-vuotiaita. Mies erosi entisestä kumppanistaan Brynn Cameronista viime vuoden heinäkuussa.

moooooooooooooood w/ @patbev21 chain

A post shared by Blake Griffin (@blakegriffin32) on

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on