Koira rakastaa keppejä – vaikuttava kokoelma kotiovella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat rakastavat kepeillä ja risuilla leikkimistä. Yleensä hauskimmat leikkikalut löytyvätkin tämän vuoksi pihamaalta ja lenkkipoluilta, koska ne ovat pullollaan mitä suurempia puusta pudonneita keppejä. Välillä koirat yrittävät tuoda keppejä myös kotiin.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään miten koira kuljettaa hyvin tyytyväisen näköisenä keppiä suussaan. Koira on lenkin aikana löytänyt tieltä ison kepin, jonka se on päättänyt napata matkaan mukaan ja kuljettaa kotiin saakka.

Koira kantaa ylpeänä löytämänsä kepin kotiovelle asti. Ovella käy hauskasti ilmi, että koiralla on taipumus löytää keppejä aina kävelyiden aikana. Videolla nähdään miten mies ottaa kepin koiran suusta pois ja asettelee sen ison keppipinon päälle ulko-oven viereen.