Näinkö isät muka ääntelevät? Parodia leviää vauhdilla verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isävartaloksi nimitetään miehen vartaloa, joka on juuri sopivasti sekä lihaksikas että pehmeä etenkin keskivartalon kohdalta. Vanheneminen ja lapsiperheen kiireinen arki näkyvät monissa tapauksissa myös miesten vartaloista, minkä lisäksi heidän käytöksensä ja jopa ääntely voivat joissain tapauksissa muuttua.

Nyt hauskalla CollegeHumor-kanavalla on julkaistu huvittava YouTube-video, jossa perheenisät ovat huomion keskipisteinä. Videolla keskitytään etenkin siihen millaisia ääniä miehet alkavat pitää vanhetessaan ja saatuaan omia lapsia.

Lasten myötä miesten nivelet ja luut alkavat heti jäykistymään sen verran, että istuminen ei enää onnistu ilman ähkimistä ja puhkumista. Myös oluen nauttiminen, grillaaminen ja nauraminen kuulostavat erilaiselta silloin kun keskivartalon kohdalle on kertynyt hieman ylimääräistä.