Ranskanbulldoggi ei suostu kävelemään lumessa – huvittava reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggi on nykyään todella suosittu lemmikkirotu, johon monet seurakoiraa kotiinsa etsineet ovat päätyneet. Hauska ulkonäkö, pieni koko ja veikeä luonne ovat varmasti myös syitä siihen, minkä vuoksi ranskanbulldoggeista on paljon hauskoja videoita.

Ranskanbulldoggi on yksi niistä koiraroduista, joista löytyy lukematon määrä hauskoja videoita verkosta. Nyt videolla nähdään Oscar-niminen ranskanbulldoggiherra, joka ei suostu kävelemään lumisella jalkakäytävällä.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään, että maahan satanut lumi ei ole Oscarin mieleen. New Yorkin katuja omistajansa kanssa tallusteleva Oscar on täysin tyytyväinen päästyään kävelylle, kunnes jalkakäytävä muuttuukin lumiseksi. Heti kun aurattu alue jalkakäytävällä loppuu, Oscar päättää lyödä jarrut kiinni.