Laulaja menehtyi – The Cranberriesin tuotannon suosio räjähti Spotifyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan menehtyi traagisesti ja yllättäen Lontoossa. Äkillinen poislähtö näkyi heti myös yhtyeen materiaalin suosion nousussa lataus- ja suoratoistopalveluissa.

Mashable-sivuston mukaan The Cranberriesin kappaleiden suoratoistojen määrä on noussut 992 prosentilla traagisen uutisen jälkeen. Eniten kuuntelukertoja ovat keränneet 90-luvun hitit Zombie ja Linger.

The Cranberriesin kappaleiden suosio kohosi myös Amazon Musicissa ja iTunesissa. Amazon Musicissa yhtyeen kappaleiden myynti kohosi huikean 900 000 prosentin verran.

iTunesissa The Cranberriesin Greatest Hits -kokoelmalevy nousi albumilistan toiselle sijalle. Listan neljännellä, viidennellä ja kuudennella sijoilla ovat puolestaan yhtyeen No Need to Argue, Something Else ja Everybody Else Is -albumit.