Tyrmistyttävä näky moottoritiellä – leluauto kaahasi liikenteen seassa

Autot Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan liikenteessä nähdään melko yllättäviä näkyjä, kun esimerkiksi karhut matkustavat moottoripyörään kiinnitetyissä sivuvaunussa tai skootterilla kuljetetaan puukuormaa. Tällä kerralla liikenteen seassa nähtiin radio-ohjattava auto, joka kaahasi autojen välissä moottoritiellä.

Mies on kuvannut Teksasin Houstonissa erikoisen tilanteen videolle huomattuaan, että hänen autonsa vieressä ajaa radio-ohjattava auto. Mies oli matkalla kotiinsa ajanut moottoritiellä, jossa yli 120 kilometrin tuntivauhtia kaahaava pikkuauto olikin melko yllättävä näky.

YouTube-videolla nähdään miten radio-ohjattava auto liikkuu eteenpäin todella kovilla nopeuksilla. Videolta ei käy ilmi mistä autoa ohjataan. Lopulta radio-ohjattava auto kääntyy rampille, minkä jälkeen videota kuvaava mies naurahtaa: ”Ilmeisesti tämä oli auton poistumiskohta”.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.